Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@12:47:43 GMT

سخنان رحمانی فضلی درباره هفتم آبان و کوروش

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۷۰۲۷۱

صراط:

عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در یکصد و هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور با موضوع بررسی نقش صدا و سیما و تلویزیون در کاهش آسیب های اجتماعی افزود: در حوزه شبکه های بین المللی در بخش سرگرمی، به دلیل محدودیت های ارزشی و باوری، قابلیت رقابت نداریم، اما در حوزه اثربخشی می‌توانیم در این حوزه رقابت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا وی در مورد اینکه مطرح می‌شود کار صدا و سیما دارای انحصار است، گفت: در حال حاضر عرصه انحصار واقعا شکسته شده است و با وجود فعالیت فضاهای مجازی و ماهواره مردم قدرت انتخاب دارند. اقدامات باید به گونه ای انجام شود که روندی واحد در همه امور صدا و سیما جاری باشد و در طی زمان این روند واحد دیده شود و استمرار داشته باشد تا موجب جریان سازی شود.

وزیر کشور ادامه داد: صدا و سیما و به ویژه تلویزیون باید تجلی گاه الگوهای برجسته باشند؛ به عنوان نمونه در زمینه پیوندهای اجتماعی و فرهنگی در صدا و سیما کار شده است اما دستگاه‌های دیگر نیز در این خصوص باید به صورت طبقاتی همکاری هایی در مورد پیوست های اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و به صدا و سیما ارائه دهند.

رحمانی فضلی در مورد اولویت بندی مخاطبان و برنامه ها در صدا و سیما نیز گفت: این طبقه بندی ها در برنامه ها و مخاطب شناسی صدا و سیما باید بیشتر رعایت شود و آگاهی‌بخشی در بسیاری از برنامه‌ها می‌تواند موثرتر واقع شود. همچنین لازم است دستگاه‌های مختلف در تولید برنامه های آگاهی بخش همکاری موثرتری داشته باشند.
وزیر کشور در خصوص فضای مجازی و فعالیت های آن اظهار داشت: در حال حاضر فضای مجازی به عنوان یک واقعیت وارد زندگی مردم شده است و باید نوع تعامل خود را در این فضا روشن کنیم. اگر کسی از مجازی استفاده می کند، به این معنا نیست که با صدا و سیما قهر است، این نیاز تنوع طلبی انسان است که به اینگونه به آن پاسخ می‌دهد.
وزیر کشور ادامه داد: در جامعه ما مناسبت های فرهنگی مانند هفتم آبان به عنوان نمادی از کوروش که از سال‌های قبل هم با آن مواجه بودیم مطرح می‌شود که در این خصوص با مسائلی مواجه می شویم که گاهی موجب رنجش مردم می شود.
وی با اشاره به اینکه هشت میلیون مخاطب در حوزه فضای مجازی وجود دارند، گفت: باید اینگونه مسائل فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرند.

* همکاری بین بخش های فرهنگی کشور مناسب است
وزیر کشور در حاشیه یکصد و هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران نیز گفت: سیاست ها، هدف گذاری ها و مجموع اقداماتی که انجام شده است، نشان می دهد در بخش های فرهنگی به خصوص رسانه ای یک اشتراک معنا، درک دقیق موضوع، همکاری و هماهنگی خوبی بین بخش های مختلف کشور شکل گرفته است.
وی ادامه داد: برنامه هایی در جلسه شورای اجتماعی ارایه شد که نشان می دهد طی یک سال گذشته هم در حوزه سینما و هم در حوزه صداوسیما با هدف گذاری های انجام شده، تطبیق می دهد و این امر می تواند برای ما نویدبخش باشد که در عرصه آموزش آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در جامعه بتوانیم از ظرفیت رسانه ای استفاده بهتری داشته باشیم.
رحمانی فضلی افزود: البته لازم است در این موضوع هم به عنوان یک موضوع اجتماعی مردم مستقیما درگیر شوند و به صحنه بیایند. همچنین استفاده از فضای مجازی و ظرفیت های فضای مجازی در این زمینه مطرح است.
وی گفت: امیدواریم با پیگیری های مستمر، پیوست فرهنگی اجتماعی شامل اهداف و سیاست ها تنظیم شود و پیگیرها، هماهنگی ها و همکاری های لازم صورت گیرد تا بتوانیم نتایج مثبتی به دست آوریم.

* رسانه ملی حامی نظام و دولت است
عبدالعلی علی‌عسگری رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه ملی حامی نظام و دولت است و با جدیت کار می‌کند و اینطور نیست که گفته شود اعتمادها را کم می کند.
وی افزود: گفته می شود به دلیل اینکه برخی از مشکلات مردم در صدا و سیما مطرح نمی شود، مردم به دنبال شبکه های خارجی می‌روند و این طور وانمود می شود که واقعیت ها در صدا و سیما مطرح نمی‌شود؛ این درحالی است که سعی می‌کنیم طوری دیدگاه‌های مردم مطرح شود که واقعیت ها نیز گفته شود.
رئیس صدا و سیما در مورد اینکه می‌گویند صدا و سیما افت کرده است، نیز گفت: در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را جذب کرده است.
وی تأکید کرد: در توازن افکار عمومی تمام تلاش خود را به کار می بریم و برای حفظ نظام و دولت تلاش می‌کنیم. در مباحث اجتماعی و همچنین کاهش آسیب های اجتماعی ما جنبه های مثبت را در نظر می گیریم و در برنامه‌های خود آن را لحاظ می‌کنیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رحمانی فضلی وزیر کشور کوروش صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هم‌وطنان تمام محتوای نامناسب مسدود شد و سایر موارد برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی را به خود اختصاص داده است.

مجید با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هم‌وطنان از پلیس فتا برای پاک‌سازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده گفت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص این گونه جرایم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت‌مدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هم‌وطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 750745

دیگر خبرها

  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • سردار علی فضلی از مناطق راهیان نور بازدید کرد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!