Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارائه طرح‌های فناوران و شرکت‌های فعال حوزه نانو برای اولین فراخوان دوره هفتم برنامه نانومچ (تجاری سازی فناوری نانو) تا ۲۱ آبان ماه مهلت دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در راستای حمایت از تجاری‌سازی دستاورد‌های حوزه فناوری نانو، از طرح‌های فناوران و شرکت‌های فعال در این حوزه، در قالب برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو (نانومچ) حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برنامه نانومچ، با رویکرد حمایت از طرح‌های به نمونه اولیه رسیده در حوزه فناوری نانو، هر ساله طی فراخوان‌هایی، اقدام به دریافت طرح‌های متقاضیان می‌کند. فناوران، شرکت‌های نوپا، پژوهشگران و جامعه دانشگاهی، بعنوان طرف عرضه و شرکت‌های صنعتی و سرمایه‌گذاران خطرپذیر و مستقل، بعنوان طرف تقاضا، از جمله مخاطبان این برنامه هستند.

در همین راستا، اولین فراخوان دوره هفتم برنامه نانومچ که از تاریخ ۲۱ مهرماه سال جاری آغاز شد تا تاریخ ۲۱ آبانماه ادامه خواهد داشت.

درخواست‌های دریافتی، بر اساس معیار‌های ارزیابی برنامه، از جمله قابلیت تجاری شدن و توسعه بازار، فنی و نانومقیاس، نوآوری و همچنین پتانسیل تیم فناور برای پیشبرد طرح، ارزیابی می‌شوند. طرح‌های پذیرفته شده در برنامه، طی بازه زمانی مشخصی که برای هر طرح متناسب با سطح آن متفاوت است، از امکانات و زیرساخت‌های در دسترس بهره می‌برند تا بتوانند نمونه اولیه خود را توسعه داده و آماده ورود به صنعت کنند.  
این طرح‌ها، ضمن بهره‌مندی از خدمات و حمایت‌های نانومچ برای توسعه کسب و کار خود، پس از اتمام فرآیند توسعه محصول نیز امکان استفاده از سایر حمایت‌ها و امکانات ستاد نانو برای توسعه بازار را خواهند داشت.

ارزیابی طرح‌های ثبت شده، بر اساس زمان ثبت در سامانه، در اولویت زمانی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند از طریق پست الکترونیکی info@nanomatch.ir یا شماره تلفن ۶۶۵۲۳۶۰۲-۰۲۱ (داخلی ۳)، با دبیرخانه برنامه تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه تجاری سازی فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد

روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه، سومین دوره مسابقات کیدکد با هدف شناسایی دانش‌آموزان مستعد در زمینه برنامه‌نویسی و رباتیک در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

این دوره از مسابقات با حمایت روبیکا و حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز از سنین ۷ تا ۱۷ سال از سرتاسر ایران برگزار شد. هدف این رویداد ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی وکشف و پرورش استعدادهای دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک بود. این رقابت‌ها به‌صورت زنده از سوپراپلیکیشن روبیکا پخش شد.

در سومین دوره کیدکد شرکت‌کننده‌ها در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن‌سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه‌نویسی بر روی سخت افزار(IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO به رقابت پرداختند.

در پایان دانش‌آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. نتایج نهایی این دوره از مسابقات در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه طی مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد. در مراسم اختتامیه که با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار می‌شود، از برندگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

روابط عمومی روبیکا در مورد هدف حمایت از رویداد «کیدکد» گفت: «پلتفرم روبیکا در سال جاری سیاست‌های جدیدی را برای حمایت از کسب و کارهای نوین و دیجیتال پیش رو گرفته است و با شعار «زندگی دیجیتال با روبیکا» تلاش می‌کند تا سرویس های متنوعی را به این سوپراپلیکیشن اضافه کند. بدون شک، حمایت از نسل آینده‌ساز کارآفرین و متخصص، از مسئولیت‌ها و وظایف روبیکا است و ما در این راستا تمام همت و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.»

دیگر خبرها

  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد